Campagne

Voor een nieuwe ledenwervingscampagne van de Monsterse Reddingsbrigade is in 2008 door leden van de toenmalige commissie voorlichting & werving het slogan, "Met Jou Redden We (Het) Beter!" bedacht. MFH.Design heeft vervolgens kosteloos invulling gegeven aan dit concept.

Wervingscampagne voor Reddingsbrigades

Omdat er landelijk voor Reddingsbrigades geen uniforme wervingscampagne beschikbaar was, kreeg de Monsterse Reddingsbrigade al snel veel vragen van andere Reddingsbrigades of zij het slogan mochten gebruiken. Het toenmalige bestuur van de Monsterse Reddingsbrigade heeft besloten het slogan, ook ter beschikking te stellen voor andere reddingsbrigades. Echter zitten hier wel een paar kleine voorwaarden aan verbonden. Zo mag het slogan niet op een andere manier toegepast worden dan is vastgesteld door MFH.Design. Daarnaast moet er altijd op de website van de betreffende Reddingsbrigade vermeld staan dat het slogan ter beschikking gesteld is door de Monsterse Reddingsbrigade met een verwijzing naar de campagne website Met Jou Redden We (Het) beter!.

Deelnemer worden van de campagne?

Tegen kostendekkend tarief kan de complete campagne "Met Jou Redden We (Het) Beter!" al op maat gemaakt worden voor jouw Reddingsbrigade. Tevens worden alle deelnemende Reddingsbrigades vernoemd op deze website. Neem contact op met MFH.Design voor de mogelijkheden!

« terug